HomeРЕФЛЕКТОРФилмСедмата сезона на „Game of Thrones“ ќе има само 7 епизоди?

Седмата сезона на „Game of Thrones“ ќе има само 7 епизоди?

Седмата сезона од една од најпопуларните серии во светот „Game of Thrones“ најверојатно со осмата сезона ќе сочинува една целина од 13 епизоди. Доколку имавте впечаток дека шестата сезона на „Game of Thrones“ уште од самиот почетокот се приближува кон крајот, тогаш најверојатно сте имале право- одговорено е на многу прашања, а приказнати на јунаците се побргу се расплетуваат, со брзина каква не е вдидена уште од 2011 година, кога оваа серија и започна да се прикажува.

„Мислам дека стигнавме до последните 13 епиозоди. Се приближуваме до последниот круг. Секако, се работи за претпоставка- ништо не е официјално. Но, моментално така стојат работите“, изјави Дејвид Бениоф, творецот на серијата. Тоа би значело дека последните осум серии би биле прикажани во 2018 година, во осмата сезона, додека прикажувањето на седмата сезона е планирано за 2017 година.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com