HomeАЈНШТАЈНИЈААтласРускиот рудар и неговата пасија

Рускиот рудар и неговата пасија

Доколку отидете кон северо-источниот дел на Русија ќе наидете на ледена тундра. Најпрвин ќе измрзнете а потоа ќе треба да се справите и со „самотијата“ што овој регион ја нуди. Тогаш што го натерал рускиот рудар Иван Кислов да остане и да работи во оваа ледена пустелија?

Испаѓа дека овој регион има повеќе од снег, на неговата површина живеат огромен број лисици кои благодарение на нивното дебело крзно лесно се справуваат со студот. Иван ја пронајде својата пасија фотографирајќи ги токму нив.

fox1

fox2

fox3

fox4

fox5

fox7

fox8

fox9

fox10

fox11

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com