HomeДЕНЕШНАСкопјеРози во знамето на Македонија ќе бидат засадени во техничките факултети

Рози во знамето на Македонија ќе бидат засадени во техничките факултети

Црвени и жолти рози ќе бидат засадени во дворот на кампустот на техничките факултети во Скопје. Во акцијата на Лајонс клубот „Вардар“„ ќе бидат засадени 300 во рози во бојата на знамето на Република Македонија. Ова претставува продолжување на минатогодишната акција на садење рози, кога беа засадени 61 бела роза во дворот на ФЕИТ.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com