HomeРЕФЛЕКТОРМузикаРозин Марфи го промовираше спотот за песната „Ten Miles High“

Розин Марфи го промовираше спотот за песната „Ten Miles High“

Откако ги постави стандардите со песната „Mastermind“, Розин Марфи се одлучи да сними спот и за песната „Ten Miles High“ од албумот „Take Her Up to Monto“. Нумерата „Ten Miles High“ во себе носи и елементи од поп музика што и не е карактеристично за песна од Розин Марфи.

„Бев премногу исплашена кога ја пишував песната „Ten Miles High“, бидејќи сметав дека има премногу поп елементи во неа и дека нема да се вклопи во новиот албум. Сепак за среќа, успеав да ја надминам таа криза“, објасни популарната пејачка.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com