HomeРЕФЛЕКТОРДизајнРијана за „Диор“ дизајнирала наочари за сонце

Ријана за „Диор“ дизајнирала наочари за сонце

Познатата пејачка од Барбадос се што ради, го работи со голем труд, па така е и со нејзиниот нов дизајн на наочари за сонце во соработка со модната куќа „Диор“. Амбасодорката на брендот „Диор“ уште еднаш се здружи со славната модна куќа за да создаде колекција на наочари за сонце, под наједноставен назив- „Ријана“.

Наочарите кои се дизајнирани од страна на пејачката изгледаат многу напредни и сериозни, па токму поради тоа и се наменети за жени со став, како и самата Ријана. Стаклата се во црна и лилјакова боја, а рамките во златна, црвена или шарена. Овие необични наочари за сонце можат да се најдат на продажните места на брендот „Диор“ ќе стигне на почетокот на јуни.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com