HomeАНТИСТРЕСШтосноФото: Расположението после 1,2 и 3 чаши вино

Фото: Расположението после 1,2 и 3 чаши вино

Бразилскиот фотограф Маркос Алберти започнал проект при кој ги сликал своите пријатели после 3 чаши вино.  Првите фотографии Маркос ги направил веднаш штом неговите пријатели пристигнале во студиото додека останатите моменти се доловени во текот на долгиот работен ден после секоја чаша вино.

Разликата од една чаша до друга е виидлива. Виното ги изнуди насмевките на сите пријатели на Маркос.

vino1vino2vino3vino4vino6vino7vino8vino9vino10vino11

 

 

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com