HomeРЕФЛЕКТОРМузикаРаперот The Game ќе лансира производи со канабис

Раперот The Game ќе лансира производи со канабис

Раперот The Game кој често беше во судир со законот ќе ја искористи можноста за продажба на легална марихуана и во соработка со лиценцираната фирма G FarmaBrands ќе пласира повеќе производи со канабис за медицински и рекреативни цели. The Game прерасна во еден од главните амбасадори меѓу славните личности за легализирање и промоција на канабисот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com