HomeАНТИСТРЕСШтосноПроизведено првото вино за мачки

Произведено првото вино за мачки

Еден од најомилените алкохолни пијалоци отсега ќе биде достапно и за мачките. Виното е направено од најубавите состојки кое, како што вели компанијата Apollo Peak – „ги задоволува дури и најпребирливите мачки“.  Производот е направен од локална произведена мачкина трева (catnip) и органски произведена репка за да ја имитира бојата на виното, што технички значи дека мачката не може да се опијани и да биде мамурна.

Apollo Peak нуди два вкуса Pinot Meow и MosCATo кои претставуваат неверојатно доживување и претставуваат алкохолна уметност во чаша. За оние кои се двоумат дали да го купа овој производ, компанијата продава и малечки шишенца за уникатно еднократно дегустирање/

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com