HomeРЕФЛЕКТОРФилмПристигнуваат нови хитови во светските кино-сали: 10 најдобри трејлери!

Пристигнуваат нови хитови во светските кино-сали: 10 најдобри трејлери!

„News“ ја објави листата на трејлери до топ 10 нови филмови кои ќе пристигнат до крајот на оваа година, а кои се очекува да бидат големи хитови во кино-салите шриум светот. Сезоната на филмски хитови за 2016 година не е завршена бидејќи Холивуд подгтовил уште филмови кои, како што стојат работите, ќе ги полнат кино-салите до крајот на оваа година.

Во продолжение погледнете ги трејлерите од најдобрите 10 филмови кои се очекува да бидат вистински хитови во светските кино сали:

1. „Rogue one: A Star Wars story“- Во кино-сали од 15 декември.

2. „Hell or high water“- Во кино-сали до 25 октомври.

3. „A Monster calls“- Во кино-сали од 1 декември.

4. „Doctor strange“- Во кино-сали од 27 октомври.

5. „Arrival“- Во кино-сали од 10 ноември.

6. „I, Daniel Blake“- Во кино-сали од 17 ноември.

7. „The Light between Ocean“- Во кино-сали од 26 декември.

8. „Fantastic Beasts and where to find them“ – Во кино-сали од 17 ноември.

9. „The Girl on the Train“- Во светските кино-сали од 6 октомври.

10. „Hacksaw Ridge“- Во светските кино-сали од 3 ноември.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com