HomeГИГА БАЈТСмартфонПренос во живо на YouTube од смартфон – Достапно

Пренос во живо на YouTube од смартфон – Достапно

YouTube ја поедноставува процедурата за емитување на видеа во живо директно преку камерата на вашиот смартфон со тоа што нема да ви бидат потребни премногу ресурси како кај десктоп апликацијата.

На овој начин YouTube фаќа сериозен чекор со конкуренти како Periscope, Meerkat и останатите сервиси кои овозможуваат стриминг од било кој уред преку едноставна интернет конекција. Предноста на YouTube се веќе огромниот број на корисници кои ќе може веднаш да се вклучат во преносите во живо.

извор: Телефони.мк

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com