HomeРЕФЛЕКТОРФилмПрекрасната Ема Стоун ќе стане злобна како Круела де Вил

Прекрасната Ема Стоун ќе стане злобна како Круела де Вил

Прекрасната актерка Ема Стоун досега беше позната по улогите на забавна и смешна девојка во многу романтични филмови, комедии и акции, но сега фановите ќе ја запознаат во едно сосема нова светло како „злобничката“ Круела де Вил. Ема треба да ја носи главната улога во филмот кој ќе биде поврзан со франшизата „101 Далматинец“ чие снимање треба наскоро да започне.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com