HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаПред и по специјалните ефекти во сцените

Пред и по специјалните ефекти во сцените

Буквално вака Холувуд функционира. Денес благодарени на многуте софтверски решенија, доколку ги познавате можете да снимете филм во вашиот двор. Погледнете како изгледаат сцените пред и по специјалните ефекти

pred1

pred11

pred2

pred22

pred3

pred33

pred4

pred44

pred5

pred55

pred6

pred66

pred7

pred77

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com