HomeРЕФЛЕКТОРФилмПрвото видео од Split ветува камбек на мајсторот на трилерите

Првото видео од Split ветува камбек на мајсторот на трилерите

Првиот трејлер од претстојниот Split ветува многу за камбекот на мајсторот на трилерите, режисерот М. Најт Шамалан кој одамна немал голем хит како „Шесто сетило“. Тој со неколку лоши филмови успеа да привлече само гнев од публиката, но со новиот трилер за психопат со дури 26 поделени личности игран од Џејмс Мекавој може да се врати на врвот на Холивуд. Split ќе ја има премиерата следната година, па уште сега наметна големи очекувања.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com