HomeГИГА БАЈТСмартфонПрвото видео од iPhone 7 ги потврди сите шпекулации

Првото видео од iPhone 7 ги потврди сите шпекулации

Од Кина пристигнува првото видео на кое се прикажани два прототипа на iPhone 7 и за неколку секунди се гледаат неколку детали во дизајнот на смартфонот. Најпрво се утврдува дека нема да биде присутен 3.5 милиметарскиот аудио влез, го гледаме изгравираното Apple лого и ги нема пластичните ленти за антената со што се потврдуваат веќе протечените слики за iPhone 7.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com