HomeДЕНЕШНАРегионПо Македонците и Русите ќе имаат партија во Србија

По Македонците и Русите ќе имаат партија во Србија

Во Србија регистрирана е 108. партија – Единствена руска партија, како партија на национално малцинство, јави Танјуг. Централата на партијата е во Нови Сад, а како нејзин претставник е запишан Зоран Мариќ од Темерин.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com