HomeДЕНЕШНАСветПод казна го оставиле детето само во шума, преживеало само со вода

Под казна го оставиле детето само во шума, преживеало само со вода

Родители од Јапонија по казна го оставиле својот малолетен син бидејќи бил немирен, но тој по десетина минути исчезнал пред нивните очи залутајќи во блиската шума. По цела недела детето е пронајдено од војската која извршувала вежби, а тоа успеало само да се снајде и преживее во една колиба.

Детето било прегладнето, а преживеало бидејќи успеало да најде вода за пиење. Јавноста е згрозена од постапката на родителите и нивниот метод на воспитување и казна, па може да се соочат со голема казна.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com