HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПочина поранешниот член на „Beastie boys“

Почина поранешниот член на „Beastie boys“

Членот на првобитната постава на „Beastie boys“, Џон Бери, почина на 53-годишна возраст. Бери почина во болницата во Масачусетс бидејќи како што изјави неговата маќеа тој последните неколку години бил со лошо здравје. Неговиот татко, Џон Бери Трети, изјави дека Бери помогал во формирањето на „Beastie boys“, во почетокот на 80-тите години од минатиот век, кога го запознал идниот колега од бендот Мајк Дајмонд.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com