HomeАНТИСТРЕСШтосноПолицајци пречекани како стриптизери на бурен роденден

Полицајци пречекани како стриптизери на бурен роденден

Двајца полицајци од градот Бендорф во југозападна Германија доживеале сцена која е како извадена од „порно“ филм. Тие биле повикани да интервенираат во стан каде се одвивала прегласна забава, но славеничката, повозразна жена помислила дека пријателките и подготвиле изненадување со стриптизери.

Полицајците биле веднаш опсипани од жените очекувајќи тие да почнат да се соблекуваат се додека не сфатиле дека навистина се дел од полициската служба. Откако недоразбирањата биле надминати славеничките ја стишиле музиката и се извиниле на полицајците.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com