HomeРЕФЛЕКТОРФилмПодгответе се за есен, пристигнуваат нови серии! (ВИДЕО)

Подгответе се за есен, пристигнуваат нови серии! (ВИДЕО)

Полека но сигурно летните хитови се веќе зад нас, а телевизиите и гледачите веќе се подготуваат за есенските сериски хитови. Како и секоја година и овој пат имаме завидна количина на одгледани серии, барем во одреден жанр. Сепак, најочигледна е фасцинацијата на серии настанати врз основа на филмови, па така и оваа есен ќе можеме да погледнеме неколку такви серии „Training Day“, „Frequency“, „Lethal Weapon“, „The Exorcist“, а во истата категорија во одредена мерка можеме да го ставиме и „Westworld“, иако реално тој е настанат од книга.

Во продолжение погледнете ги трејлерите од најдобрите серии кои не очекуваат оваа есен:

„Training Day“, почеток на емитување- септември.

„The Exorcist“ почеток на емитување- 23 септември

„Pure Genius“, почеток на емитување- 27 октомври

„Great Indoors“, датум на емитување- 27 октомври

„Divorce“- датум на емитување-9 октомври

„Man With a Plan“- датум на емитување- 24 октомври

„Westworld“- датум на емитување- 2 октомври

„Designated Survivor“- датум на емитување- 21 септември

„Gilmore Girls: A Year in the Life“- датум на емитување 25 ноември

„The Crown“- датум на емитување- 4 ноември

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com