HomeДЕНЕШНАРепубликаПлан за санација и превенција од поплави за Полошкиот регион

План за санација и превенција од поплави за Полошкиот регион

Во Министерството за локална самоуправа денеска ќе биде потпишан Договор за отпочнување на санација на критичните точки и превенција од поплави во Полошкиот плански регион.

Договорот ќе го потпишат министерката за локална самоуправа Ширет Елези и специјалниот претставник на УНДП во Република Македонија, Луиза Винтон.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com