HomeАНТИСТРЕСШтосноПикси Фокс има тон пластика за да личи на Барби

Пикси Фокс има тон пластика за да личи на Барби

Моделот Пикси Фокс ја загрiжува и истoвремено фасцинира јавноста со опседнатоста да стане жива верзија на куклата Барби. Тоа значи дека Фокс не се грижи за крајната цена, како на пример оштетено здравје и трајно изменето тело по дури 17 пластични операции.

pixee-fox-800

Најекстремна е операцијата за вадење на шест ребра за да има екстра тенка половина. Фокс досега има потрошено околу 100 илјади евра за операциите на само 26 години со надеж дека необичниот изглед ќе и донесе голема слава.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com