HomeРЕФЛЕКТОРМузика„Партибрејкерс“ го претставија својот нов албум

„Партибрејкерс“ го претставија својот нов албум

Групата „Партибрејкерс“ во клубот „Електропионир“ го претстави својот нов албум „Сиротињско царство“. Пет години после објавениот албум во живо „Крш и лом“ и осум години од објавувањето на студиското издание „Слобода или ништа“, рок иконите, легендарните „Партибрејкерс“, објави нов албум под назив „Сиротињско царство“.

На новиот албум се наоѓаат 11 песни, а според критичарите за овој албум дадоа позитивно мислење, карактеризирајќи го како нешто свежо, ново и доста интересно.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com