HomeАНТИСТРЕСШтосноПародија: Како би изгледал Pokemon Go во вистинскиот живот

Пародија: Како би изгледал Pokemon Go во вистинскиот живот

Комичарката Рејчел Левин не е имуна на се поголемата зараза која светот го зафаќа од хит играта Pokemon Go базирана на јапонскиот анимиран филм каде се ловат покемони. Играта нуди одредена доза на реалност преку приказот на камерата и вашата околина станува дел од светот на Pokemon Go, но погледнете како тоа навистина би изгледало во реалниот живот доколку немавме смартфони.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com