HomeРЕФЛЕКТОРМузикаПанчо ДНК распали по МРТВ

Панчо ДНК распали по МРТВ

Веќе неколку музичари се пожалија дека државните музички субвенции не се распоредуваат објективно. Сега и Владимир Блажев или попознат како Панчо денеска распали по МРТВ, а својот гнев го искажа преку Фејсбук. Без разлика што дуото ДНК е едно од најпопуларните музички имиња во Македонија, тие по петти пат се одбиени од Комисијата за субвенционирање на македонска музика.
panco

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com