HomeГИГА БАЈТСмартфонОткриена цената на Huawei P9 Lite во Европа

Откриена цената на Huawei P9 Lite во Европа


Huawei P9 Lite се појави на голем број на европски онлајн сајтови за продажба при што може да се извлече заклучок за неговата просечна цена која изнесува околу 300 евра за моделот со отклучена SIM картичка и без договор со оператор.
Еве колку ќе чини Huawei P9 Lite во Европа
Huawei P9 Lite е во интересна фаза каде ниту е официјално презентиран, ниту пак негиран од страна на компанијата, па затоа наскоро очекуваме многу поверодостојни информации за деталната листа на спецификациите и пласманот.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com