HomeUncategorizedОтворени телефонски линии за помош на настраданите

Отворени телефонски линии за помош на настраданите

Мобилните оператори го отворија бројот 143 400 за собирање на донации за настраданите во вчерашното големо невреме, како и за лицата кои претрпеа големи штети на своите имоти и куќи.

Сега е време да се биде хуман и за сопствениот народ, а тој досега покажал дека знае да биде солидарен кога се во прашање туѓи несреќи и несебично да помогне. Телефонски може да се донира од сите мобилни мрежи.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com