HomeРЕФЛЕКТОРФилмОскаровката Бри Ларсон ќе биде новата Captain Marvel

Оскаровката Бри Ларсон ќе биде новата Captain Marvel

Продуцентот Кевин Фајги најверојатно ја одбрал актерката и оскаровка Бри Ларсон за улогата на Captain Marvel, првата херојка од студиото на Marvel која ќе има самостоен филм, но подоцна ќе им се придружи и на останатите Авенџери.

Ларсон стекна слава со неодамнешниот филм „Собата“ со моќна изведба и можеби токму затоа е одбрана да го оживее ликот на Captain Marvel на големото платно. Режисерка на филмот најверојатно ќе биде Џенифер Кент која воодушеви со психолошкиот хорор за една мајка „Бабадук“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com