HomeГИГА БАЈТСмартфонОпција на „Вибер“ која не сте ја знаеле!

Опција на „Вибер“ која не сте ја знаеле!

Голем број на луѓе ја користат апликацијата „Вибер“ на своите паметни телефони, но многу мал број на лица знаат дека таа популарна апликација за размена на пораки и комуникација доби нова, корисна опција. Имено, со ажурирање на „Вибер“ се добива опција за криење на разговорот.

Потребно е само да го одберете посакуваниот разговор и да ја одберете опцијата „hide chat“. „Вибер“ тогаш ќе ви понуди внесување на шифра, со помош на која само вие ќе можете да го отворите тој разговор.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com