HomeАНТИСТРЕСШтосноОптички тест – Гледате ли нешто во црвениов круг

Оптички тест – Гледате ли нешто во црвениов круг


Интернет корисниците си најдоа нова занимација со слика на црвен круг во кој наводно има скриена слика која треба внимателно да ја гледате за да ја забележите. Тие со „неистренирано“ око тврдат дека ама апсолутно ништо не гледаат. Ако е така, тогаш погледнете го цртежот кој е поставен во продолжение.
horse_outline
Сега, повторно погледнете ја оригиналната слика, би требало да го забележите цртежот со коњче. red_dot
Овој оптички тест има цел да ја утврди можноста за забележување контури и детали, некои гледаат само надворешна линија, некои ќе го видат целиот цртеж, додека пак други и понатаму ќе тврдат не гледаат ама апсолутно никаков коњ. Пишете ни во коментарите што вие забележавте.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com