HomeРЕФЛЕКТОРМузикаОбјавија песна после две децении

Објавија песна после две децении

„The Stone Roses“, британски бенд кој имаше големо влијание на многу британски групи и служеше како инспирција за создавање музика, објавија нова песна после 21 година. Бендот формиран во Манчестер во 1983 година, беше еден од пионерите на таканаречената „манчестерска сцена“, снимајќи песни како што се „I Am The Resurrection“, „Fools Gold“ и „Waterfall“.

Песната „All For One“ беше објавена после дводецениска пауза, а како што пренесуваат британските медиуми, звучи токму како оригинална песна на култниот бенд, но од 21 век.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com