HomeГИГА БАЈТСмартфонНов хит: Футрола за полесно фаќање Pokemon Go

Нов хит: Футрола за полесно фаќање Pokemon Go

Ако сакате да фатите некој редок Покемон, оваа 3D печатена футрола ќе ви помогне со специјална топка. Исечената средина на футролата им овозможува на играчите правилно да ја таргетираат топката кон Покемонот, пред да ја фрлат и полесно да го фатат.

Pokemon Go дефинитивно го полуде светот. Футролата е креирана од студентот по дизајн од Австралија, Џон Кливер. Ако имате 3D принтер, футролата можете да ја направите и сами така што ќе го преземете дизајнот овде, или да ја нарачате овде за 5 евра. Покемон футролата е достапа за iPhone 6S и 6S Plus.

Извор: telefoni.mk

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com