HomeРЕФЛЕКТОРДизајнНова колекција на „Converse“ – патики во боите на виножитото

Нова колекција на „Converse“ – патики во боите на виножитото

Легендарните патики добија нов облик. Брендот „Converse“ во чест на ЛГБТ месецот, лансираше нова, посебна линија на обувки и тоа во боите на виножитото.

Новата колекција е наречена „Pride“ и се состои од ниски и високи Chuck Taylor патики, при што се користени шарени ѕвезди, точки и риги. Освен патиките со гумен ѓон, колекцијата содржи и маици со натписи: „Proud to be“ и „Thanks for coming out“.

sareni converse patiki2

Цената на обувките се движи од 65 до 85 долари, а пораката е да се прифатат луѓето онакви какви што се.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com