HomeФЕР ПЛЕЈФаулНејмар доби прекор и се скара со навивачите при прославата на медалот

Нејмар доби прекор и се скара со навивачите при прославата на медалот

Најдобриот фудбалски репрезентативец Нејмар по освојувањето на олимписката титула во Рио направи неколку мали испади. Најпрво на примањето на медалите постави трака за коса на која пишуваше „100 Исус“ по што доби прекорд од Меѓунарониот олимписки комитет за нарушување на кодексот кој забранува истакнување на верски или политички пораки.

nejmar fanovi

Потоа при прославата на медалот влезе во голема кавга со навивачите заради претходните критики и навреди на негова адреса со слабата игра која Бразил ја покажа на олимпискиот турнир. Сепак, Нејмар со гол во финалето и погодениот решавачки пенал е најзаслужен за првото златно олимписко одличје за Бразил.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com