HomeАНТИСТРЕСШтосноНепозната жена му се вселила на таван! (ВИДЕО)

Непозната жена му се вселила на таван! (ВИДЕО)

Дејвис Валман знаел дека нешто не е во ред со неговата куќа во Сиетел, кога започнал да слуша звуци кои доаѓале од таванот. Отишол да види за што станува збор и здогледал црнокоса жена која се вселила во неговата куќа! Прв пат кога ги слушнал звуците помислил дека му се причинува, меѓутоа кога ги слушнал повторно, знаел дека нешто се случува на таванот. „Тоа е малку чудно“, изјави Валман“.

„Слушав тропање и преместување на некои работи па решив да ја отворам вратата од таванот и да видам што се случува. Вратата беше заклучена, па морав да тропам. Одеднаш слушнав женска глас од другата страна: „Џими, дали си тоа ти?“, раскажа Дејвис за медиумската компанија за која работи.

Tavan

Тој и одговорил дека тој не е Џими и дека ова е негова куќа, на што непознатата жена му одговорила: „Ова е моја куќа, јас живеам овде. Овде сум веќе три дена. Џими ми рече дека можам да живеам овде“.

Kuкa

Дејвис набргу повикал полиција, но жената побегнала. Биле пронајдени пожарникарни скали како висат на еден од прозорците.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com