HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНеверојатни кадри во финалето од натпреварувањето за фотографија на годината!

Неверојатни кадри во финалето од натпреварувањето за фотографија на годината!

Натпреварувањето за најдобра фотографија од природата „Wildlife Photographer of the Year“ стигна до самото финале, а останаа само најдобрите кадри кои оваа година ги фотографирале професионалци и аматери ширум светот. Овогодинешното, 52 по ред натпреварување за најдобра фотографија од природата привлекло повеќе од 50.000 фотографии од 95 земји ширум светот.

Fotka-2

Fotka-4

Fotka-7

Fotka-5

Fotka-3

Fotka-6

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com