HomeРЕФЛЕКТОРФотографијаНеверојатниот фотограф Треј Ратклиф

Неверојатниот фотограф Треј Ратклиф

Треј е фотограф кој патува низ светот и прави неверојатни фотографии. Роден е во Далас во 1971-ва година.

Низ слободна техника и помош на фотошоп, фотографиите на Треј нема да ве остават рамнодушни.

trej1

trej2

trej3

trej4

trej5

trej6

from Trey Ratcliff at http://www.StuckInCustoms.com

trej8

trej9

trej10

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com