HomeАНТИСТРЕСШтосноНајстарите близнаци на светот наполнија 103 години

Најстарите близнаци на светот наполнија 103 години

Најстарите близнаци на светот, Питер и Паулус Лангерок од Белгија, во петокот наполнија 103 години, наздравувајќи со чаша вино за својот долг и заеднички живот. Браќата никогаш не се ожениле и поголемиот дел од времето го поминувале заедно. Тие биле речиси неразделни, а сега делат соба во дом за стари лица недалеку од Гент.

Иако понекогаш жалат што немаат деца и внуци, истакнуваат дека ти се еден на друг најдобри другари, а роденденот го прославиле со чаша француско црно вино.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com