HomeАНТИСТРЕСШтосноНастап кој забележа милион прегледи за еден ден: Трик пред камерите кој ја остави публиката во чудо

Настап кој забележа милион прегледи за еден ден: Трик пред камерите кој ја остави публиката во чудо

Ричард Џонсон беше прогласен за победник во емисијата „Јас имам талент“ во Велика Британија. Џонсон успеа да го освои жирито со помош на трик кој го изведе со карти. Картите се само помошно средство, бидејќи со нивна помош тој раскажа приказна за воен ветран кој на крајот на изведувањето на трикот го повика на сцената. Неговиот настап ја воодушеви и малку ја збуни публиката.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com