HomeАНТИСТРЕСШтосноНадувани овци тероризирале цело село

Надувани овци тероризирале цело село

Селаните на Рајдипанди, мало селце во Јужен Велс, морале да пријават и во полиција откако стадо на овци се напасело од остатоци од плантажа со канабис по што се однесувале доста агресивни, ги напаѓале жителите и се удирале во автомобилите. Советникот Лоан Ричард пренесе дека затруените овци направиле голема штета во неколку куќарки во селото.

Навистина чуден и бизарен настан кој да бидеме искрени и не е баш уверлив бидејќи и во минатото многу често се ширеја слични приказни за полудени животни од канабис само за да се привлече поголемо внимание.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com