HomeФЕР ПЛЕЈФаулНавивач на Северна Ирска прва жртва на Евро 2016

Навивач на Северна Ирска прва жртва на Евро 2016

Млад навивач на Северна Ирска на возраст на дваесетина година е прва жртва на Евро 2016, но како резултат на несреќа, а не на насилство. Навивачот паднал од тераса во висина од десетина метри на камена плажа по што го загубил животот. Од организацијата на навивачи на Северна Ирска потврдуваат дека не станува збор за никаков инцидент во Ница, а Арлен Фостер, првиот министер кој ја следеше репрзентацијата против Полска, изрази големо жалење за загубениот млад живот.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com