HomeАНТИСТРЕСПатувањеМоре од „бебешки“ сини очи во Hitachi Seaside паркот во Јапонија

Море од „бебешки“ сини очи во Hitachi Seaside паркот во Јапонија

Hitachi Seaside е еден од најголемите паркови во Јапонија, а е екстра популарен кога ќе процветаат 4.5 милиони цвеќиња од видот немофилија нагалено наречени „бебешки“ сини очи како главна атракција за туристите.
nemofilija japonija
Во Hitachi Seaside паркот секој август се одржува и фестивалот Rock in Japan, а има голем број на разновидни видови на цветови, патеки за велосипедизам и Панорамско тркало.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com