HomeДЕНЕШНАРепубликаМОН и УСАИД ќе откријат колку напредувале наставниците

МОН и УСАИД ќе откријат колку напредувале наставниците

Министерството за образование и наука и УСАИД ќе ги претстават резултатите од четири-годишниот проект за професионален и кариерен развој на наставниците кој се спроведуваше и преку Бирото за образование.
Покрај презентацијата на спроведените проектни активности, предвидено е да се обратат директорот на мисијата на УСАИД, Џејмс Стајн, директорката на Бирото за развој на образованието Весна Хорватовиќ и Лорета Георгиева, директор на Македонскиот центар за граѓанско образование (МЦГО).

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com