HomeДЕНЕШНАСветМонструозно: Џихадистите сварија живи луѓе во врел катран

Монструозно: Џихадистите сварија живи луѓе во врел катран

Терористите на исламската држава на брутален начин погубија шест лица така што ги фрлија во буре со врел катран. Како што јавуваат светските медиуми, овој монтруозен случај на погубување се случил во џихадистичкиот команден центар во Ал – Шор во Ирак. „Шпионите“ кои се погубени биле жители на Мосул и наводно работеле за ирачката влада.

Припадниците на исламската држава од основањето на оваа терористичка организација своите противници јавно ги погубуваат на ужасни начини. Наводните шпиони најќесто ги фрлаат во врел катран, додека припадниците на ЛГБТ популацијата ги фрлаат од покрив на згради, а неретко на невини луѓе им отсекуваат глава.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com