HomeРЕФЛЕКТОРФилмМишел Родригез: Љубоморна сум што Пол Вокер прв загина

Мишел Родригез: Љубоморна сум што Пол Вокер прв загина

Michelle Rodriguez Says She's Jealous Paul Walker Died First
Во новиот документарец за загинувањето на актерот Пол Вокер, неговата колешка Мишел Родригез од „Брзи и бесни“ франшизата за прв пат говори за големата загуба. Родригез вели дека летото 2013-та кога загина Вокер се обидела целосно да ја потисне болката и воопшто да не размислува за смртта, но потоа земала халуционена дрога за да се справи со егзистенцијалните проблеми.
„Тагата не беше чуството кое го нема, повеќе би рекла дека е љубомора што тој прв замина таму“ , алудурајќи дека Пол Вокер повеќе не е на овој свет, но сигурно е на некое поубаво место.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com