HomeРЕФЛЕКТОРМузикаМини-тизер кој ја открива атмосферата од новиот спот на Лејди Гага

Мини-тизер кој ја открива атмосферата од новиот спот на Лејди Гага

Нетрпението изгледа го почувствува и самата пејачка Лејди Гага бидејќи ни таа веќе не може мирно да го чека спотот за песната „Perfect Illusion“. И покрај тоа што спотот за оваа песна ќе биде прикажан за само неколку дена односно на 20 септември, сепак, Лејди Гага преку овој мини-тизер прикажа дел од атмосферата.

Ако судиме според претходните спотови на американската пејачка, лесно би можело да се случи да не очекува десетминутен, па дури и подолг мини-филм. Земајќи го тоа во предвид, деветте секунди кои ги сподели со светот по пат на социјалните мрежи можеби сочинуваат само „трошка од колачот“ наречен „Perfect Illusion“.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com