HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Топла недела, стабилно време

Метео: Топла недела, стабилно време

Топлото време ќе се задржи и во текот на денешниот ден без никакви знаци за дестабилизација и најава за можни врнежи или заоблачување. Утрото ќе биде доста топло со стартни над 20 степeни, а максимумот ќе биде поставен на над 35-от степен.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com