HomeДЕНЕШНАРепубликаМетео: Температури до 30 степени

Метео: Температури до 30 степени

Високите температури над 30-от степен ќе се задржат и денеска со тоа што ќе имаме претежно сончево и стабилно време без најави за облачност. Утрото само кратко ќе биде свежо бидејќи брзо ќе достигне висока температура од просечни 18 степени. Во текот на денот нема да се осети ниту посилен ветер, а максимумот ќе достигне 33 степени.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com