HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Сончев ден со пријатни температури

МЕТЕО: Сончев ден со пријатни температури

Денес не очекува доста стабилно и сончево време без никакво нарушување на атмосферските услови со негативни влијанија. Подгответе си лесна облека, бидејќи од самото утро температурите ќе бидат двоцифрени, се до дневниот максимум од 24 степени како просек на ниво на република.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com