HomeДЕНЕШНАРепубликаМЕТЕО: Сончева недела за полнење батерии

МЕТЕО: Сончева недела за полнење батерии

Последниот слободен ден од оваа седмица ќе биде одбележан од претежно стабилно и сончево време со републички просек на температури над 20-от степен. Утрото исто така ќе биде пријатно со позитивни температури до 9 степени, а ќе се создаваат и услови за подолг сончев период во текот на денот без облачност.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com