HomeДЕНЕШНАМетео: За нијанса потопол ден како најава за „пеколниот“ бран

Метео: За нијанса потопол ден како најава за „пеколниот“ бран

Денешниот ден ќе биде за нијанса потопол со предвидени максимални 36 степени како републички просек со тоа што во јужните региони може да биде и за степен два со повисока температура. Во текот на целиот ден се очекува стабилно сонце без заоблачување, па затоа кога сонцето е најсилно внесувајте повеќе течности и по можност ставете заштита на кожата. Веќе за викенд не очекува „пеколен“ бран со температури околу и над 40-от степен.

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com